BLOG

Sütte Kloramin Tayini

Sütte Kloramin Tayini

Sütte Kloramin Tayini

Kloramin, üretim yüzeylerini ve kullanılan malzeme ve aletleri dezenfekte etmek için kullanılan bir dezenfektandır. Özellikle su ve süt üretim alanlarındaki boruların temizliği için kullanılan bir üründür.

Kloramin kullanılan üretim sistemlerinin dezenfektanlardan iyi arındırılması gerekmektedir. Bir süt işletmesinde proses alanının kloramin ile temizlenmesi sonrası alanın dezenfektandan arındırıldığından emin olmak gerek.

Özellikle üretilen sütün tüketiciye direkt ulaşarak tüketileceği ya da ürünün sonrasında farklı işlemlerden geçebileceği düşünülürse önemi de anlaşılmaktadır. Bu nedenle “Sütte Kloramin Analizi” akredite laboratuvarlarda gerçekleştirilmesi gereken bir test parametresidir.

GIDA ANALİZLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

6300