BLOG

  • Gıdada Vibrio spp. Aranması: Mikrobiyolojik Testler

    11 Mart 2022 -

    Vibrio spp. (Vibrio parahaemolyticus ve Vibrio cholerae) Bakterilerinin Neden Olduğu Hastalıklar Nelerdir? Kontaminasyon ve Gelişme Ortamları Nerelerdir? DEVAMINI OKU

  • Rope Sporu Sayımı: Gıda Kalite ve Güvenlik Analizi

    11 Mart 2022 -

    Rope Sporu Nedir? Hangi Bakteri Neden Olmaktadır? Hangi Gıda Maddelerinde Görülmektedir? DEVAMINI OKU

  • Maya ve Küf Sayımı: Mikrobiyal Gıda Güvenliği

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Maya ve Küf Varlığı... Zaraları ve Yaraları Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • Listeria spp. Aranması: Mikrobiyolojik Gıda Testleri

    11 Mart 2022 -

    Listeria spp. Zararları Nelerdir? Hangi Ürünlerde Bulunabilir? Kontaminasyon ve Gelişme Ortamları Nerelerdir? DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Laktik Asit Bakterileri Sayımı: Kalite Kontrolü

    11 Mart 2022 -

    Laktik Asit Bakterileri Hangi Gıda Ürünlerinde Bulunmaktadır? Yaralı mıdır, Zararlı mıdır? DEVAMINI OKU

  • Koagülaz Pozitif Stafilokok Sayımı: Staphylococcus aureus

    11 Mart 2022 -

    Staphylococcus aureus'un Neden Olduğu Hastalıklar Nelerdir? Alınması Gereken Önlemler Nelerdir? DEVAMINI OKU

6299