BLOG

  • Koagülaz Pozitif Stafilokokların Sayımı (Staphylococcus aureus ve diğer türler)

    11 Mart 2022 -

    Staphylococcus aureus'un Neden Olduğu Hastalıklar Nelerdir? Alınması Gereken Önlemler Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • Campylobacter spp. Sayımı

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Termofilik (Isıya Dirençli) Campylobacter Sayımı Nedenleri Nelerdir? Campylobacter spp. Zararları Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • Escherchia coli Aranması

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Escherchia coli Aranması... E. coli Sayımı, Kontaminasyon Nedenleri ve Alınacak Önlemler... DEVAMINI OKU

  • Enterococcus Sayımı

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Enterococcus Sayımı Nedenleri, Yöntemleri... DEVAMINI OKU

  • Enterobacteriaceae Sayımı

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Enterobacteriaceae Sayımı Nedenleri Nelerdir? Enterobacteriaceae Türleri, Zararları... DEVAMINI OKU

  • Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) Tehlikesi

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) Aranma Nedenleri... Zararları Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • "Clostirdium Perfingens" Sayımı

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Clostirdium Perfingens Sayımı, Yöntemleri, Nedenleri... DEVAMINI OKU

  • "Bacillus cereus" Sayımı

    11 Mart 2022 -

    Bacillus cereus En Çok Hangi Ürünlerde Bulunabilir? Zararları Nelerdir? Kontaminasyon Nasıl Önlenebilir? DEVAMINI OKU

  • Anaerobik Bakteri Sayımı

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Anaerobik Bakterilerin Özellikleri, Çeşitleri, Zararları... DEVAMINI OKU

  • Aerobik Koloni Sayımı (Aerobik Bakteri Sayımı)

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Aerobik Bakteri Sayımı Neden Yapılır? Sonuçları, Değerlendirmesi... DEVAMINI OKU

  • Biyosidal Ürünler Ruhsatlandırma İş Akış Şeması

    11 Mart 2022 -

    Biyosidal Ürünler Ruhsatlandırma İş Akış Şeması, yeniden güncellenmiştir. DEVAMINI OKU

  • Kompost Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ

    11 Mart 2022 -

    Kompost Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, 30/09/2020 tarihli ve 31260 sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. DEVAMINI OKU

  • 2020 Yılı Üçüncü Çeyrek Denetim Verileri

    11 Mart 2022 -

    Kozmetik Ürünlere İlişkin 2020 Yılı Üçüncü Çeyrek Denetim Verileri Açıklandı... DEVAMINI OKU

  • Etken Madde "Sodyum Hipoklorit" Analizi

    11 Mart 2022 -

    Sodyum Hipoklorit Nedir? Biyosidal Ürünlerde "Sodyum Hipoklorit" Kullanımı... DEVAMINI OKU

  • Etken Madde "Perasetik Asit" Analizi

    11 Mart 2022 -

    Biyosidal Ürünlerde Perasetik Asit Etkileri, Kullanım Alanları... DEVAMINI OKU

  • Biyosidal Ürünlerde "Laktik Asit ve Sitrik Asit" Analizi

    11 Mart 2022 -

    "Laktik Asit ve Sitrik Asit" Hangi Kategorideki Biyosidal Ürünlerde Kullanılır? Amaçları ve Faydaları... DEVAMINI OKU

  • Etken Madde "Klorhekzidin Diglukonat" Analizi

    11 Mart 2022 -

    Biyosidal Ürünlerde "Klorhekzidin Diglukonat" Kullanımı Amacı, Yan Etkiler Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • Biyosidal Ürünlerde İyot ve Bileşikleri (İyodoforlar, Povidon iyot) Analizi

    11 Mart 2022 -

    İyot ve İyot Bileşikleri (iyodoforlar, povidon iyot) Kullanımı Alanları, Yararları, Zararları Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • Etken Madde "Hidrojen Peroksit" Analizi

    11 Mart 2022 -

    Hidrojen Peroksit Nedir? Biyosidal Ürün Kullanım Kategorileri... DEVAMINI OKU

  • Biyosidal Ürünlerde Gluteraldehit Analizi

    11 Mart 2022 -

    Biyosidal Ürünlerde Gluteraldehit Kullanım Alanları Hangileridir? Zararları, Yararları... DEVAMINI OKU

6299