BLOG

  • Görünüş, Koku ve Renk Değerlendirmesi: Temizlik Ürünleri

    16 Ekim 2023 -

    Temizlik Ürünlerinde Görünüş, Koku, Renk Değerlendirmesi DEVAMINI OKU

  • Süt ve Süt Ürünlerinde Jelatin Tayini: Gıda Güvenliği

    26 Eylül 2023 -

    Süt ve Süt Ürünlerinde Jelatin Neden Kullanılır? DEVAMINI OKU

  • Balda Prolin Tayini: Yönetmelikler ve Kalite Kontrol

    26 Eylül 2023 -

    Balda Prolin Tayini Neden Yapılır? DEVAMINI OKU

  • GB 14884-2003: Konserve Meyveler İçin Hijyenik Standartlar

    14 Eylül 2023 -

    Konserve meyveler için hijyenik standart DEVAMINI OKU

  • GB 19883-2005: Jöleli Gıdalar İçin Standartlar

    14 Eylül 2023 -

    GB 19883-2005: Jöleli Gıdalar DEVAMINI OKU

  • GB 19855-2005: Ayçöreği İçin Standartlar ve Kalite Kontrolü

    14 Eylül 2023 -

    GB 19855-2005: Ayçöreği DEVAMINI OKU

6299