BLOG

  • Antioksidan Tayini: Gıda ve Sağlıkta Oksidatif Stresle Mücadele

    11 Mart 2022 -

    Antioksidan nedir? Antioksidan kapasitesi yüksek gıdalar neden tüketilmelidir? DEVAMINI OKU

  • Biyosidal Ürün Analizleri: Etkinlik, Güvenlik ve Yasal Gereklilikler

    11 Mart 2022 -

    Biyosidal ürün nedir? Yararlı mıdır, zararlı mıdır? DEVAMINI OKU

  • Yapay Tatlandırıcılar: Gıda Güvenliği ve Sağlık Üzerindeki Etkileri

    11 Mart 2022 -

    Yapay Tatlandırıcılar İyi mi Kötü Mü? DEVAMINI OKU

  • Sorbik Asit ve Benzoik Asit Tayini: Gıda Koruyucularının Analizi

    11 Mart 2022 -

    Gıdalarda Sorbik Asit ve Benzoik Asit Kullanımı Zararlı mıdır? Özellikler ve Kullanım Amacı Nedir? DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Kükürtdioksit (SO₂) Tayini: Sağlık ve Güvenlik Riskleri

    11 Mart 2022 -

    Kükürtleme işlemi nedir? Zararları, Yararları Nelerdir? DEVAMINI OKU

  • Natamisin Tayini: Gıda Koruyucusu ve Sağlık Güvenliği

    11 Mart 2022 -

    Natamisinin Kullanım Amacı Nedir? Neden Kullanımı Kısıtlıdır? Hangi Ürünlerde Kullanılmaktadır? DEVAMINI OKU

6299