BLOG

  • TS 2137 ISO 1108: Baharatlarda Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı Tayini

    17 Ağustos 2023 -

    Baharat ve Baharat Karışımlarında Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı Tayini DEVAMINI OKU

  • TS 2134: Baharat ve Baharat Karışımlarında Rutubet Tayini

    17 Ağustos 2023 -

    Baharat ve Baharat Karışımlarında Rutubet Tayininin Önemi DEVAMINI OKU

  • Gıdada Mineral Yağ Hidrokarbon Testi (MOSH/MOAH): Güvenlik Analizi

    17 Ağustos 2023 -

    Gıdada MOSH/MOAH Testi Neden Yapılır? DEVAMINI OKU

  • AOAC 991.43 Yöntemi ile Toplam Diyet Lifi Tayini

    03 Ağustos 2023 -

    Diyet Lifi Nedir? Neden Test Edilir? DEVAMINI OKU

  • TS 1864 Standardına Göre Krema, Kaymak ve Tereyağında Yağ Tayini

    02 Ağustos 2023 -

    TS 1864 - Krema, Kaymak ve Tereyağı - Yağ Tayini - Gerber Metodu DEVAMINI OKU

  • AOAC 2000.18: Süt Yağ Tayini - Gerber Metodu ile Analiz Yöntemi

    02 Ağustos 2023 -

    Sütte Yağ Oranı Ne Olmalıdır? Sütte Yağ Tayini Yöntemleri Nelerdir? DEVAMINI OKU

6299