BLOG

  • İndikatör PCB’lerin Toplamı Analizi: Çevre ve Gıda Güvenliği

    02 Ağustos 2023 -

    PCB28, PCB52, PCB101, PCB138, PCB153 ve PCB180 (ICES-6 toplamı) Analizi- GC MS/MS Metodu DEVAMINI OKU

  • Dioksinlerin Toplamı (WHO PCDD/F-TEQ) Analizi: Çevre ve Gıda Güvenliği

    02 Ağustos 2023 -

    EPA 1613,EPA 1668 - Dioksinlerin Toplamı (WHO PCDD/FTEQ) Analizi - GC MS/MS Metodu DEVAMINI OKU

  • NMKL 124: Gıdalarda p-Hidroksi Benzoatların Tayini ve Analiz Yöntemleri

    17 Temmuz 2023 -

    Gıda - p-Hidroksi Benzoatların Tayini - HPLC-DAD Metodu - NMKL 124 DEVAMINI OKU

  • TS 591: Peynirlerde Asitlik Tayini ile Kalite ve Lezzet Kontrolü

    17 Temmuz 2023 -

    Peynirlerde Asitlik Tayini Neden Yapılır? DEVAMINI OKU

  • TS 1330 Standardına Göre Yoğurtta Asitlik Tayini: Analiz Yöntemleri

    17 Temmuz 2023 -

    TS 1330 - Yoğurt - Asitlik Tayini DEVAMINI OKU

  • ISO 7937: Gıdalarda Clostridium perfringens Sayımı ve Analiz Yöntemleri

    17 Temmuz 2023 -

    Clostridium perfringens'in sayımı için yatay yöntem - Koloni sayımı tekniği DEVAMINI OKU

6299