BLOG

  • ISO 4832: Koliform Bakteri Sayımı - Koloni Sayım Tekniği

    13 Temmuz 2023 -

    Koliformların sayımı için yatay yöntem - Koloni sayım tekniği DEVAMINI OKU

  • ISO 11290-1: Listeria monocytogenes Aranması

    13 Temmuz 2023 -

    Listeria monocytogenes ve Listeria spp.'nin tespiti ve sayımı için yatay yöntem DEVAMINI OKU

  • Yağlardaki Toplam Oksidasyon (TOTOKS) Değeri: Gıda Kalitesi

    06 Haziran 2023 -

    Yağlardaki Toplam Oksidasyon (TOTOKS) Değeri Neden Ölçülür? DEVAMINI OKU

  • Şeker Alkollerin Tayini: Gıda Ürünlerinde Tat Kontrolü

    06 Haziran 2023 -

    Şeker Alkollerin Tayini Neden Yapılır? DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Pestisit Tayini: Sağlık ve Güvenlik İçin Analiz

    22 Mart 2023 -

    Gıdalarda Pestisit Tayini Neden Yapılır? DEVAMINI OKU

  • Perfloroalkil Kimyasalları (PFOS'lar): Çevresel Etkiler

    15 Aralık 2022 -

    Perfluroalkil Kimyasalları (PFOS, PFOA, PFNA, PFHxS) DEVAMINI OKU

6299