BLOG

  • GB 14884-2003: Konserve Meyveler İçin Hijyenik Standartlar

    14 Eylül 2023 -

    Konserve meyveler için hijyenik standart DEVAMINI OKU

  • GB 19883-2005: Jöleli Gıdalar İçin Standartlar

    14 Eylül 2023 -

    GB 19883-2005: Jöleli Gıdalar DEVAMINI OKU

  • GB 19855-2005: Ayçöreği İçin Standartlar ve Kalite Kontrolü

    14 Eylül 2023 -

    GB 19855-2005: Ayçöreği DEVAMINI OKU

  • Gıdalarda Antioksidan Tayini: Analiz ve Gıda Güvenliği

    17 Ağustos 2023 -

    Antioksidan (BHT, BHA, TBHQ) Nedir? DEVAMINI OKU

  • TS 2137 ISO 1108: Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı Tayini

    17 Ağustos 2023 -

    Baharat ve Baharat Karışımlarında Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı Tayini DEVAMINI OKU

  • TS 2134: Baharat ve Baharat Karışımlarında Rutubet Tayini

    17 Ağustos 2023 -

    Baharat ve Baharat Karışımlarında Rutubet Tayininin Önemi DEVAMINI OKU

6299